• en
 • sv
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en öppen ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!

  2. Praktikplats

   Söker du praktikplats?

   2Secure söker löpande studenter som vill genomföra sin praktikperiod hos oss. Tillsammans med våra erfarna seniora konsulter får du vara en del i att utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhet. Som praktikant hos oss är du noggrann, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös. 

    

   Du kommer främst att arbeta med analytiska uppdrag och du bör ha ett intresse för internet research, statistik och OSINT (open-source intelligence). 

    

   Formella krav och erfarenhet

   • Din praktik är i slutet av en akademisk utbildning.
   • Din praktik ska minst vara heltid och motsvara minst 24 hp.  
   • Ditt CV och din person skall möjliggöra en fortsatt anställning hos 2Secure efter praktikperioden.

    

    Praktikplatsens möjliga inriktningar

   • Informationssäkerhet
   • IT-säkerhet
   • Omvärldsanalys och omvärldsbevakning
   • Bakgrundskontroller och utredningar
   • Företagssäkerhet

   Ange i din ansökan vilken inriktning du önskar för din praktikperiod. 

    

   Personliga egenskaper

   Du är analytisk och utmanas av att få ett uppdrag eller problem som du gör angripbart genom att skapa struktur, tydlighet och mätbarhet. Du håller dig uppdaterad om aktörer på marknaden, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter samt har en finansiell medvetenhet. 

    

   Placeringsort

   Stockholm, Göteborg, Västerås, Lund eller Karlstad. Resor under praktikperioden kan förekomma. 

    

   Skicka din ansökan och CV till: charlotte.brodin@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan! 

  3. Personskydd och väktare

    

   Öppen ansökan 

    

   2Secure Protection är alltid intresserade av att komma i kontakt med pålitliga, kompetenta och handlingskraftiga personer. Vilar dina personliga egenskaper på en god värdegrund och dina kundkontakter på professionalism och stor anpassningsförmåga utifrån den situation som råder, kan du vara den vi söker.

    

   Formell kompetens och erfarenhet

   Innehar väktar- och eller personskyddsväktarutbildning.

   Meriterande är en bred erfarenhet av säkerhetsbranschen.

    

   Personliga egenskaper

   Vi söker en person som är trygg, har lätt att samarbeta och självgående. Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten kan förekomma.

    

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din spontanansökan med personligt brev och CV till: protection@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!